Tilaus- ja toimitusehdot

Voimassa alkaen 16.2.2022

Digitaalisten tuotteiden verkkokauppa Antti Liinpää/anttiliinpaa.fi

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Antti Liinpää. Myyn digitaalisia tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.anttiliinpaa.fi. Käytössä on myös domainit www.kaaratv.fi ja www.anttitv.com.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Tilauksen tuotelistauksen

Laskun loppusumman

Veroerittelyn

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön, mikäli olet rekisteröitynyt verkkokaupan asiakkaaksi ennen tilausta tai tilauksen aikana.

Maksutavat

Verkkokaupassamme maksupalvelun tuottajana toimii Stripe.

STRIPE

Stripellä voi helposti ja turvallisesti maksaa debit- tai credit-kortilla (Visa, MasterCard, American Express) tai Apple Paylla.

Maksu tapahtuu suoraan verkkokaupan sivuilla eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun ostat hyväksyt maksutavaksi Stripen, ja hyväksyt Stripen ehdot. Tutustu niihin täällä.

Toimitustavat ja -aika

Digituotteet (verkkokurssit tai e-oppaat) toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen heti maksamisen jälkeen. Sähköpostiisi saapuneesta linkistä voit kirjautua kurssisivulle tai ladata oppaasi. Tarkasta, että annat oikean sähköpostiosoitteen!

Toimituskulut

Tuotteet toimitetaan digitaalisessa muodossa, joten toimittamisesta ei synny toimituskuluja.

Kuluttaja-asiakkaan peruutusoikeus

Verkkokaupan kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: antti@anttitv.com. Liitä mukaan seuraavat tiedot:

tilausnumero

tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä

nimesi

osoitteesi

puhelinnumerosi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksen vastaanottamisesta. Kun palautus on hyväksytty, palautamme maksun suoraan kortille.

Kuluttajan peruutusoikeuden rajoitukset

Kuluttaja-asiakkaalla ei ole peruuttamisoikeutta sähköisten asiakirjojen, verkkoseminaarien, verkkoluentojen, verkkokurssien ja vastaavien palveluiden tilauksissa, jos tilatun tuotteen lähetys on käynnistynyt tai tilattu tuote on asiakkaan saatavilla ja asiakas on maksanut tilauksen hyväksyen siten peruuttamisoikeuden menettämisen.

Tilattu tuote on asiakkaan saatavilla esimerkiksi silloin, kun hän on tilausvahvistuksessa tai muutoin tilauksen jälkeen saanut digitaalisen tuotteen latauslinkin taikka linkin tai tunnukset sähköiseen palveluun.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote ei saavu odotetusti sähköpostiisi tai sinulle on toimitettu väärä tuote, tulee sinun ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen antti@anttitv.com. Virheilmoitukset käsitellään arkipäivisin.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä mahdollisimman pian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, asiakas voi olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Arvonlisävero

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoihimme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Antti Liinpää, KaaraTV ja AnttiTV käsittelee asiakastiedot luottamuksellisesti.

Rekisteriseloste

© Antti Liinpää

Powered by