AUTO-ANTTI LIINPÄÄ KAARATV

AUTOAPU

ANTIN AUTO-APU

Autan autosi myynnissä

Nopeammin parempi kauppa

Asiakkaan tiedot

Maksa

VAIHTOEHDOT (1-3):

Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%.

Antin Autoapu - infoa paketeista - huomio: Auto-Antti auttaa vain pääkaupunkiseudulla!

Vaihtoehto 1 sisältää autostasi 15 ammattimaisesti otettua hyvää ja erinomaisesti tietoa antavaa kuvaa sekä laadukkaan koeajovideon. Halutessasi teen autostasi uuden myynti-ilmoituksen ja hoidan kontaktit asiakkaisiin. Kaupat teet itse. Siihen suosittelen lämpimästi Alma Ajon palvelua, jossa voit tehdä kauppakirjan sekä rahansiirron turvallisesti sähköisesti. Tutustu 👉 oma.almaajo.fi/user/documents/bill-of-sales

Saman Alma Ajon palvelun kautta ostaja voi samalla hakea yksityisten väliseen kaupankäyntiin valmiiksi rahoituksen 👉 oma.almaajo.fi/autorahoitus

Vaihtoehto 2 tuo mukanaan vaihtoehto 1:n lisäksi Auto-Antin autonpesupalvelun sekä keveyn puhdistuksen sisätiloissa

Vaihtoehto 3 sisältää vaihtoehdon 1 ja 2 sekä Autotohtorin kuntotarkastuksen katsastusasemalla. Näin ostajaehdokas tietää vielä enemmän. Toki jo vaihtoehto 1 on monelle potentiaaliselle asiakkaalle iso asia, sillä Auto-Antti Liinpää on koeajanut elemänsä aikana tuhansia autoja. Autosi ostaja ei siis osta sikaa säkissä.

Huomio! Antin Autoapu toimii tällä hetkellä vain pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen). Tilauksen ja palvelun maksun jälkeen olen sinuun yhteydessä ja sovimme aikataulusta. Lähtökohtaisesti Auto-Antin tekemä autosi uusi myynti-ilmoitus on Nettiautossa seitsemän (7) vuorokauden sisällä.

Suomalainen autoilija, joka ei ole erityisen kiinnostunut autoista, eikä tunne niitä hyvin, kannattaa ehdottomasti käyttää Antti Liinpään Auto-Antin Autoapua autonsa myyntiin. Tässä muutamia syitä:


1. Ammattitaito ja kokemus: Antti Liinpää on tunnettu autotoimittaja, jolla on vuodesta 2002 lähtien kokemusta autojen koeajamisesta ja testaamisesta. Tämä asiantuntemus takaa, että hän ymmärtää autosi arvon ja osaa tuoda sen esille potentiaalisille ostajille.


2. Kattava palvelu: Antin Autoapu tarjoaa laajan palveluvalikoiman. Antti Liinpää ei ainoastaan koeaja ja arvioi autoa, vaan tuottaa myös ammattimaisen koeajovideon, ottaa myyntiin parhaalla mahdollisella tavalla sopivia valokuvia ja laatii houkuttelevan myynti-ilmoituksen. Nämä elementit lisäävät autosi näkyvyyttä ja houkuttelevuutta markkinoilla.


3. Markkinointiosaaminen: Auto-Antti Liinpään kyky tuottaa kiinnostavia ja informatiivisia myynti-ilmoituksia on kultaakin kalliimpaa. Hyvä myyntiteksti ja laadukkaat kuvat voivat merkittävästi nopeuttaa myyntiprosessia ja jopa nostaa auton myyntihintaa.


4. Säästää aikaa ja vaivaa: Koska Antti Liinpää hoitaa kaiken myyntiin liittyvän kommunikaation ostajaehdokkaiden kanssa, sinun ei tarvitse käyttää aikaasi neuvotteluihin tai tiedusteluihin. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos et ole kiinnostunut myymisestä tai et mielestäsi osaa myydä.


5. Luotettavuus ja uskottavuus: Antti Liinpään tunnettuus ja maine autotoimittajana lisäävät uskottavuutta. Ostajaehdokkaat saattavat kokea auton hankinnan turvallisemmaksi ja houkuttelevammaksi, kun tiedossa on, että ammattilainen on arvioinut ja koeajanut auton.


6. Asiakas hoitaa kaupankäynnin: Vaikka autotoimittaja Antti Liinpää hoitaa myynnin ja markkinoinnin, sinä hallitset lopullista kaupankäyntiprosessia. Tämä tarkoittaa, että sinulla on lopullinen sananvalta myyntihinnasta ja muista kaupan ehdoista.


Näistä syistä Auto-Antin Autoapu on erinomainen valinta auton myyntiin, erityisesti niille, jotka eivät itse ole autoalan asiantuntijoita tai innostuneita myyntityöstä.


Huomio! Otan myyntiin vain kunnossa olevia autoja, joissa on aukoton huoltohistoria, koska en voisi ikinä suositella autonostajalle minkään muunlaisen auton ostamista ilman todella painavia syitä.


Ystävällisin terveisin

Auto-Antti Liinpää, Antin Autoapu


ESIMERKKI AUTO-ANTIN AUTOAVUN KOEAJOVIDEOSTA

Elämäsi isoimpien hankintojen asiantuntija - Antti Liinpää

ESIMERKKEJÄ AUTO-ANTIN AUTOAVUN VALOKUVISTA


Liity KaaraTV:n sisäpiiriin niin näet kaikki uudet KaaraTV-ohjelmat!